DivingScool Koh Chang erbjuder dykning, snorkling och alla PADI & SSI dyk kurser på Koh Chang


Dykning på Koh Chang

Slappna av, dyk och njut i det sista riktiga paradiset

Beach view from Bang Bao,the center of scuba diving on Koh Chang

 

Välkommen till DivingScool, som ligger i den pittoreska byn Bang Bao, Koh Chang, där du hittar öns dyk och vatten aktiviteter.
DivingScool, ett Belgisk dyk center, erbjuder dig ett komplett utbud av PADI dyk kurser, frå PADI Open Water Scuba Diving certificat till att bli en PADI dyk instruktör. Dessutom, erbjuder vårt dyk center DAN kurser, Korallrevs bevaring och barn aktiviteter. Två gånger per dag erbjuder vi dyk och snorkel dagsturer till de underbara orörda områden i Koh Changs övärld.
Störst delen av Koh Changs korallrev är på grunt vatten, där du kan dyka länge och iakta ett av de största utbud av fisk arter i hela Thailands gulf. För nybörjar dykare finns det inget bättre ställe att lära sig dyk färdigheter, medan du njuter av det vakra och storslagna korallrevet i Koh Chang.

Rolig dedikerad service

Scuba r enjoying his diving with DivingScool Koh Chang, a PADI dive center

 

En bra blandning av lokal kultur, internationellt kunnande and begåvad, flerspråkiga men ändå roliga individer gör vår dyk center personal till den bästa på ön.
DivingScools PADI dyk instruktörer och divemasters tror på att dela med sig sina erfarenheter med alla på ett säkert, professionellt och miljövänligt sätt. Inte bara kommer de att erbjuda hjälp med du dyker, utan alla dina frågor angående ditt besök och andra aktiviteter på Koh Chang kommer att bli besvarade.

Här på DivingScool, arbetar vi för din bekvämlighet och njutning, vilket är anledningen till att vårka dykare och snorklare kommer tillbaka, med vänner och familj för mer.

Om du befinner dig på Koh Chang redan, tveka inte att besöka vårt PADI dyk center, vi kommer gladeligen svara på alla dina (dyk)frågor.

 

Njut av websidan och säkra, glada bubblor!

DivingScool Koh Chang